måndag 18 januari 2016

Kom på kurs med mig!

Kreativ Interaktion är en mötesplats.

Här och nu börjar resan in i kroppen och rörelsen och ut genom rummet, i mötet. Här kan du möta dig själv och andra genom ett lekfullt utforskande av de rörelser som föds i stunden.

Genom kontakt, beröring och bevittnande lockar vi oss själva och varandra att komma hit. Vi tillåter oss att bli lite mer synliga och det blir kanske möjligt att komma lite närmare.

Kreativ Interaktion ger utrymme för ett utforskande av rörelsen som upplevelse och som uttrycksfullt språk. Kroppen vet något annat än det vi 'förstår'. När vi följer kroppens impulser lyssnar vi till vårt eget djup och vår visdom. Här kan vi utforska stundens dans och upptäcka nya dimensioner av ordlös närvaro.

Kroppen rör sig genom tid och rum och skapar ständigt i en dialog med det som existerar inom oss och omkring oss. Allt som behövs är att vi ger oss in i dansen med en smula nyfikenhet, mod och ärlighet.

Kreativ Interaktion ger dig utrymme att öppna dörrar och erbjuder guidning på olika plan i det vidsträckta landskap som öppnas.

Jag erbjuder möjlighet till Kreativ Interaktion varannan tisdag under våren på
Heart and Hand, Isis Gudinnetmpel (Allhelgonagatan 5 ög, Skanstull, Stockholm)
Anmälan via mail: johanna.sodermark@gmail.com
Ekonomi: 200kr/gång

Datum: 19 januari, 2 o 16 februari, 1, 15 o 29 mars, 12 o 26 april, 10 o 24 maj
Tid: 19.30 - 21.30
Plats: Heart and Hand, Isis Gudinnetempel, Allhelgonagatan 5, Stockholm

Varmt Välkomna!

Evenemanget finns också på facebook under namnet 'Kreativ Interaktion'

Hemsida: www.creativeconnection.weebly.com





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar