torsdag 6 augusti 2015

Psykofarmaka

Jag tänker så här:

Hur skulle vår värld se ut och fungera om det inte fanns psykofarmaka?

Hur många människor går lydigt till ett arbete de inte trivs med, äter antidepressiva och lugnande mediciner... för att klara av 'sin vardag'?

Varför väljer så många människor att leva i en 'vardag' som är en evig upprepning av gårdagen... - år efter år, alltmedan barnen växer upp och livet pågår?

För Livet! - ... Livet är något alldeles fantastiskt storslaget!!! Livet är ett Mysterium och en gåta, ett underverk att lära av och förundras i.

Det tycks mig som om det endast är de människor som verkligen fallit utanför alla skyddsnät och föreställningar om 'det lyckade livet' , som - i bästa fall - lyckas finna vägen till Livet!

Det liv som är i ständig förändring. Det liv som vi alltid har möjlighet att påverka, att delta i , att interagera med  utifrån ett inre ledarskap!

Men 'vi' springer! Vi springer tills vi stupar av utmattning. Vi springer tills det inte bär längre. Vi springer för att vi tror att vi 'måste', att det inte finns någon annan lösning, att vi är rädda att förlora det liv vi ändå inte Lever - fullt ut!

Kära medmänniskor, vakna!

Vakna och känn den sorg och smärta som förlöser dig, som befriar dig - och som gör dig till Människa!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar